CASA MARIA
about

About Maria

Кратката версия за мен: моят най-хубав профил е, когато гледам към чаша шампанско… В анфас ще се сблъскате с два континента и три любими места – Бургас, Лос Анджелис и София :)
Завършила съм вътрешен дизайн, но истинското ми училище бе мониторът първо на BRAVACASA, а след това и на AMICA, през който поглъщах всеки пиксел красота като графичен дизайнер, арт директор, а в крайна сметка и главен редактор.
Харесвам модернизма, абсолютно вярвам във формулата less is more и винаги се опитвам да се придържам към нея. Но животът се намесва и ако не си на двадесет, трупаш вещи, събирани с години, натоварени със спомени и смисъл, и твоето less постепенно става more. Моето more e oнази амалгама от старо и ново, която свързва различни поколения, светове и стилове, и е най-космополитният и естествен сетинг за мен…
Сега е моментът да ви поканя във виртуалия ми свят, да отворя вратите към страстта ми за места, предмети и хора с история. Welcome. Мi casa es su casa.

Art de la Table  How to гид за декорация за празници и хубави поводи.

Cabinet of Curiosities Стая на чудесата с колекция от малки предмети с големи истории.

Talking Chairs Място за сладки приказки с интересни гости, докато пием чай от любимия си порцелан, удобно настанени във винтидж столове.

Etc. От син омар до еднопосочен билет за Маракеш – пространство за всичко онова, което се случва между тях.